Deel dit artikel ‹ Terug

Zeskamp voor jeugd en volwassenen op zondag 17 mei in Mill

Geplaatst op: donderdag 16 april 2015


Jeugdzeskamp verzet naar zondagochtend

Feest- en showorkest Toeternietoe organiseert op zaterdag 16 en zondag 17 mei het fameuze Parkfeest in Mill. Dit weekend bestaat uit een Zeskamp op zondagochtend voor jeugd en op zondagmiddag voor iedereen vanaf 16 jaar. Tevens is er deze middag het dweilorkestenfestival de Sound of joeks en dit alles wordt voorafgegaan door een feest op zaterdagavond. Het wordt gehouden in het Landschapspark aan de Schoolstraat en is uiteraard gratis toegankelijk.

Live muziek
Feestorkest Toeternietoe werd opgericht in 1995. Zij vieren dit jaar dus hun 20-jarig bestaan. Maar ook organiseren ze voor de 20e keer het dweilorkestenfestival de Sound of Joeks. Dit festival zal samen met de Zeskamp voor volwassenen gehouden worden op zondagmiddag 17 mei en ondertussen hebben er al ruim 10 orkesten die zich aangemeld hebben. Ook op zaterdagavond is er live muziek te horen met de bands Alice, Fully Loaded en Resurrection.

Zeskamp

Teams bestaande uit minimaal 8 personen (vanaf 16 jaar) kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de 6e Zeskamp van Feest en Showorkest Toeternietoe. Tijdens deze Zeskamp zal gestreden worden om de Toeternietoe Zeskamp Bokaal. De spelen zijn op zondagmiddag maar het eerste onderdeel zal op zaterdagavond gehouden worden, vlak voor aanvang van de gezellige feestavond die een carnavalsachtige after party zal worden. Want voor de zeskamp zijn er ondertussen inschrijvingen van De Verkuskoppe uit Langenboom en de Bokken uit Sint Hubert.

Jeugd-zeskamp

Maar ook jeugdteams zijn welkom. Speciaal voor hen staat er op zondagochtend 17 mei om 10.30 uur voor de 3e keer een Zeskamp op het programma. Teams bestaande uit 8 jongens en/of meisjes van 7 tot en met 15 jaar gaan die ochtend de strijd met elkaar aan via spectaculaire en humoristische spelen. Natuurlijk draait dit alles om de eer en de grote Toeternietoe Jeugd-Zeskamp Bokaal.

Inschrijven
Teams voor zowel de zeskamp voor volwassenen als voor de jeugd-zeskamp kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar zeskamp@parkfeestmill.nl. Deelnemen kost 40,00 euro per team.

Meer weten over dit weekend of wilt u zich aanmelden als sponsor?

Neem dan contact op met:
Mario Uijen (voorzitter Toeternietoe)
Tel. 0485 – 45 17 43
Mob. 06 – 21 82 50 63
Of stuur een mailtje naar info@toeternietoemill.nl
advertentie