Deel dit artikel ‹ Terug

Open Atelierroute Sint Anthonis zondag 12 en 19 april 2015

Geplaatst op: maandag 30 maart 2015


Ons jaarlijks kunstevenement!
De 16e editie van de Open Atelier –en galerieroute Sint Anthonis.

Duizenden bezoekers gingen u voor op de jaarlijkse ‘Open Atelier Route” van Sint Anthonis. Ze hebben vol belangstelling gekeken naar schilderijen, gevoeld aan beeldhouwwerken, foto’s gemaakt en veel vragen gesteld aan de kunstenaars. Dat is nu ook precies de bedoeling van dit kunstevenement: “kennis maken met kunst en kunstenaars uit onze gemeente, de kunstliefhebber naar de kunst brengen en de kunst naar de liefhebber brengen!”
Wij staan dan ook weer voor u klaar, de kunstenaars van de Kunstkring Sint Anthonis, op deze ‘kijk-kunst-zondagen’ 12 april en 19 april vanaf 11.00 uur tot 17.00uur.

De officiële start is in het Gemeentehuis van Sint Anthonis. Een aanrader, want hier is een overzichtstentoonstelling ingericht met werk van alle kunstenaars en hun gastexposanten. Deze expositie biedt u een houvast in het maken van uw keuze wie u wilt gaan bezoeken. Er zijn plattegronden met fietsroutes te koop, (€2,50)er ligt een deelnemerslijst met informatie over de kunstenaar en hun gastexposant en informatie over de betrokken galeries. Er zijn maar liefs 21 locaties en 33 kunstenaars!

Neem vooral de tijd om in de hal van het gemeentehuis rond te kijken. U ontdekt dan al snel dat u mee kunt doen aan loting. Iedere kunstenaar heeft hiervoor een kunstwerk beschikbaar gesteld en door aankoop van een lot ( €1.00) dingt u al mee naar een kunstwerk van uw favoriete kunstenaar. De trekking wordt gehouden op zondag 19 april, om 17.00 uur en de opbrengst is bedoeld voor de Stichting Kunstkring. Kunt u er dan niet bij zijn en u bent de gelukkige winnaar dan krijgt u van ons een bericht.

De deuren staan open, kom kijken!

Voor nadere informatie kunt u kijken op www.kunstkring.com
Bent u geïnteresseerd in meer nieuws over ons dan kunt u zich op deze website inschrijven op de Nieuwsbrief. (gratis)
advertentie