Deel dit artikel ‹ Terug

Denk mee over de toekomst van jouw dorp!

Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015


Eén sportaccommodatie voor de hele gemeente, De Kuilen als regionale recreatieve trekker, onze gemeente als agrarische topplek, een fusie van basisscholen.....allemaal onderwerpen die best wel eens in de kranten van 2025 zouden kunnen staan? Of toch niet? Niemand kan de toekomst precies voorspellen. Wat we wel weten is dat we op tijd over de toekomst na moeten denken. Dat we keuzes moeten maken zodat we later niet voor verrassingen komen te staan.

De gemeenteraad is daarom bezig met het opstellen van de toekomstvisie 2025 voor de gemeente Mill en Sint Hubert. Daarbij willen ze graag uw ideeën over de toekomst van uw dorp betrekken.

Wat vindt u dat er met uw dorp moet gebeuren?
Kom naar deze bijeenkomst die in samenwerking met dorpsraden en wijkraad wordt georganiseerd in uw dorp. Geef uw mening over hoe het verder moet met uw gemeenschapsaccommodaties, het onderwijs in de kernen, de toekomst van de (sport)verenigingen, de voorzieningen in uw dorp en de zorg.

Trots
En niet te vergeten…..laat vooral ook weten waar u trots op bent en wat u dus zeker wilt behouden voor uw dorp.

Wat is de bedoeling?
Naast een kort plenair gedeelte gaat u in groepen uiteen om samen met uw dorpsgenoten over de verschillende thema’s die uw dorp raken in gesprek te gaan. De gemeenteraadsleden zijn gespreksleider bij de verschillende groepen en leggen hun oor te luister zodat de toekomstwensen van uw dorp kunnen worden verwerkt in het toekomstbeeld van de gemeente Mill en Sint Hubert.

Wanneer kunt u meepraten over de toekomst van uw dorp?
8 april, Dorpsavond georganiseerd door dorpsraad Sint Hubert, 20.00 uur Jachthoorn
21 april, Praat mee over de toekomst van Mill, 20.00 uur hal gemeentehuis
12 mei, Praat mee over de toekomst van Langenboom, 20.00 uur nadere informatie over locatie volgt nog.
Wilbertoord is bezig met het opstellen van de Dorpsvisie Wilbertoord. De raadsleden sluiten aan bij de avond die in het kader van de dorpsvisie wordt georganiseerd.
advertentie