Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijdag 6 maart Matineebios Mill met: Toen was geluk heel gewoon

Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015


Op vrijdagmiddag 6 maart staat in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill de Matineebios weer op het programma. Deze keer met de Nederlandse film Toen was geluk heel gewoon. De film start om 14.00 uur en de toegang bedraagt 5,00 euro. Dit is inclusief een consumptie. Kaartjes zijn via filmhuis@myllesweerd.nl te reserveren en af te halen aan de balie bij Myllesweerd. Ook vlak voor aanvang van de film zijn kaartjes aan de kassa verkrijgbaar.

Inhoud film:
Rotterdam, 1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft zojuist de heroïsche WK-finale verloren van aartsrivaal West-Duitsland. Het hele land is in rouw en buschauffeur Jaap Kooijman gooit uit pure frustratie de splinternieuwe televisie uit het raam. Deze landt op het hondje van zijn schoonmoeder, waardoor Jaap zichzelf flink in de nesten heeft gewerkt.
Deze komedie met Gerard Cox en Joke Bruijs is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die van 1994 tot halverwege 2009 werd uitgezonden. Deze speelde zich af in het Rotterdam van de jaren zeventig.

Filmagenda Myllesweerd
Vrijdag 6 maart 14.00 uur: Toen was geluk heel gewoon
Woensdag 18 maart 20.00 uur: Lucia de B
Vrijdag 3 april 14.00 uur: The Butler
Woensdag 15 april 20.00 uur: Gone Girl

Wilt u op de hoogte blijven van alle theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd of volg ze op Twitter. Ook via de gratis nieuwsbrief blijft u helemaal op de hoogte. Hiervoor kunt u zich aanmelden via www.myllesweerd.nl
advertentie