Deel dit artikel ‹ Terug

De VerhalenBieb altijd bij de hand

Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015


van wachtmoment naar leesmoment

Er zijn van die momenten dat je even iets wil lezen, omdat je de trein hebt gemist, op de bus wacht, in een wachtkamer zit, of omdat je iets ontspannends wilt lezen voor het slapengaan. Download dan de gloednieuwe VerhalenBieb uit de App Store of Google Play. Daar staan 20 verhalen voor je klaar in de categorieën humor, spanning, drama en biografie. En iedere maand komt er een verhaal bij.

De app is gratis voor leden én niet-leden van de bibliotheek. Als je de verhalen hebt gedownload staat het voor je klaar op je smartphone of tablet. Je hebt dan ook geen wifi nodig.

De VerhalenBieb bevat korte verhalen voor volwassenen van zo’n 6.000 woorden, met een pakkend en verrassend plot. Ze zijn in 15 tot 20 minuten te lezen – ideaal voor onderweg, op wachtmomenten of voor het slapen gaan. In de app staan o.a. verhalen van Fiona Rempt (Regendruppels), Herman Brusselmans (De overval), Anne Winkels (Schoonheid) en Jan Bos (GGZ).

De bibliotheken bieden inmiddels een breed en gevarieerd aanbod apps: de VakantieBieb (e-books voor op vakantie), de LuisterBieb (luisteren naar je boek), de PoëzieBieb (poëzie) en de VerhalenBieb (korte verhalen); zo is er ‘voor elk wat wils’. Meer informatie en directe downloadlinks zijn te vinden op www.biblioplus.nl.
advertentie