Deel dit artikel ‹ Terug

Win kaartjes voor het Megapiratenfestijn bij Lom Radio

Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2009


Vanaf deze week kunt u via de Lokale Omroep Mill kaartjes winnen voor het Mega Piratenfestijn in Wanroij. Daar hoort en ziet u op zaterdagavond 12 september alle bekende Nederlandstalige artiesten. Van Jan Smit tot Marianne Weber, van Nick en Simon tot Bauke en van Danny Christian tot Jannes. Luister naar L.O.M. radio en win!

In de L.O.M. radioprogramma’s het Hollandhuis en in Mosstime zijn de komende weken kaartjes te winnen voor het Mega Piratenfestijn. Dit zal gehouden worden op zaterdagavond 12 september in Wanroij. In het Hollandhuis zijn kaartjes te winnen door een uitvoerende van een bepaald nummer te raden en snel te bellen. In Mosstime maken de kaartjes deel uit van het prijzenpakket wat te winnen is met het letterspel. Het Hollandhuis is iedere vrijdag vanaf 20.30 uur te beluisteren op FM 107.3 in de vrije ether en 87.5 op de kabel in de gemeente Mill. Mosstime is er iedere zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Uiteraard kunt u ook via www.lokaleomroepmill.nl luisteren en dat vanuit de hele wereld.

Meer informatie over het Mega Piratenfestijn, de kaartverkoop en alle optredende artiesten is te vinden op www.megapiratenfestijn.nl

advertentie