Deel dit artikel ‹ Terug

Jaren vijftig en zestig keren even terug in Mill

Geplaatst op: donderdag 25 juni 2009


Themamarkt rommelmarkt muziek oldtimers en meer

De jaren van vetkuiven, petticoats en suikerspinnen keren op zondag 12 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur terug in Mill. Dat tijdens de derde editie van de Fifties- en Sixtiesday die dan in het Millse centrum te vinden is. Dit jaar is er naast een themamarkt met handelswaar uit de jaren vijftig en zestig ook een rommelmarkt te vinden. Entree is uiteraard gratis.

Naast marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar is er uiteraard ook muziek en entertainment. Zo komt er voor de kinderen een originele draaimolen uit die tijd waar gratis rondjes mee te maken zijn. Qua muziek is er ook veel te vinden. Op een buitenpodium bij café de Geminte vindt u de Eightball Boppers, bij café Royal op het terras zijn Dice Rebels en het trio van Alan Gascoigne (gitarist van Normaal) te horen en bij ’t Centrum draait DJ At’s crazyrecordhop de echte muziek uit de fifties en sixties. Akoestisch zijn het er der op straat en tussen de oldtimers de Rhinestone brothers te horen en zien.

Wilt u een marktkraam of grondplaats reserveren voor de themamarkt of rommelmarkt op zondag 12 juli in Mill? Neem dan voor de themamarkt contact op met Corné Kremers via tel. 06-10838612 en met Bram Cranen voor de rommelmarkt op tel. 06-18555085. Ook op www.fiftiesday.nl en www.sixtiesday.nl is meer informatie te vinden.
advertentie