Deel dit artikel ‹ Terug

Thema- rommelmarkt oldtimers en muziek op Fiftiesday in Mill

Geplaatst op: donderdag 18 juni 2009


Zondag 12 juli herleven de jaren van vetkuiven, petticoats en suikerspinnen in het centrum van Mill. Dan zal van 11.00 uur tot 18.00 uur namelijk de Fifties- en Sixtiesday gehouden worden. Naast een themamarkt met handelswaar uit de jaren vijftig en zestig is er veel muziek, entertainment, oldtimers en dit jaar ook een rommelmarkt en kofferbakverkoop.

Voor het derde achtereenvolgende jaar is er dit keer een Fifties- en Sixtiesday in Mill. Op de themamarkt vindt u er van 11.00 uur tot 18.00 uur op zondag 12 juli de meest uiteenlopende handelswaar uit de jaren vijftig en zestig. Daarnaast is het centrum van Mill die dag gevuld met oldtimers, muziek en entertainment. Net als voorgaande jaren zal er ook weer flink op straat gedanst kunnen worden bij de diverse muziekpodia en bij de akoestische live muziek die her en der op terrassen aan de Hoogstraat en Kerkstraat te horen zal zijn.
Voor het eerst dit jaar wordt de Fifties- en Sixtiesday uitgebreid met een rommelmarkt en kofferbakverkoop. De organisatie hiervan is in handen van muziekvereniging Sint Willibrord en zal gehouden worden op het marktplein. Deze sluit dan aan bij de themamarkt die in de Hoogstraat, Kerkstraat en gemeentehuisplein te vinden zal zijn. U kunt op deze rommelmarkt zowel grondplaatsen als marktkramen reserveren en uw gebruikte goederen aanbieden.

Meer informatie? Zie dan www.fiftiesday.nl en www.sixtiesday.nl. U kunt voor de themamarkt ook ruimte reserveren. Dat kan via Corné Kremers tel. 06-10838612. Voor de rommelmarkt neemt u contact op met Bram Cranen via tel. 06-18555058.
advertentie