Deel dit artikel ‹ Terug

Verplaatsing show en business naar 2010

Geplaatst op: donderdag 18 juni 2009


Bedrijvenmarkt, shows en muziek krijgt nieuwe datum

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober zou in en rond evenementencentrum Fitland in Mill het evenement Show en Business gehouden worden. De organisatie heeft echter besloten het geheel door te schuiven naar het voorjaar van 2010. Door wat vertragingen in de organisatie was het nu niet naar tevredenheid organisatorisch rond te krijgen. Omdat er wel veel belangstelling is vanuit ondernemers is besloten het evenement niet af te lassen maar door te schuiven naar april/mei 2010. De exacte data zijn nog niet bekend.

Show en Business zal een weekend worden vol bedrijven die zich presenteren en dat alles omlijst met een non-stop showprogramma. Modeshows, dansdemonstraties, live muziek en acts voor groot en klein. Uiteraard zal de bedrijvenmarkt met shows op zaterdag en zondag gratis toegankelijk zijn. Op de zaterdagavond tijdens Show en Business staat het Mills Muziekspektakel op de planning. De invulling van het programma is nog niet helemaal duidelijk maar zeker is dat het een feest gaat worden wat niemand mag missen.

Binnenkort zal er meer helderheid komen rond Show en Business 2010 zoals datum, tijden en programma. Meer informatie is dan terug te lezen op www.showenbusiness.nl en www.muziekspektakel.nl
advertentie