Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan kamelen- en ezelrace tijdens parkfeest in Mill

Geplaatst op: vrijdag 12 juni 2009


Prijzen voor snelste en leukst verklede team

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus aanstaande organiseert Feest- en Showorkest Toeternietoe het Parkfeest in Mill. De zondag staat zoals gebruikelijk in het teken van het dweilorkestenfestival de Sound of joeks, maar de zaterdag heeft een andere invulling gekregen. Die dag staat er namelijk een kamelen- en ezelrace op het programma waarvoor teams (2 personen) zich kunnen aanmelden. Mail naar kamelenrace@parkfeestmill.nl.

Na diverse jaren het Ballonnenfestijn op zaterdag tijdens het Parkfeest georganiseerd te hebben, werd het tijd voor wat nieuws. Dat nieuwe is gevonden in een kamelen- en ezelrace op zaterdag 22 augustus vanaf 17.00 uur. Tevens die avond in het Millse Landschapspark verschillende kraampjes met de meest uiteenlopende gerechten en snacks, activiteiten voor kinderen en vanaf 21.00 uur een super party met de formatie Clear out. De zondag van het Parkfeest (23 augustus) staat zoals gebruikelijk vanaf 13.00 uur helemaal in het teken van dweilorkesten. Tijdens deze Sound of joeks is er uiteraard ook weer het nodige te doen voor kinderen en zijn er diverse demonstraties van sportclubs.

Voor de kamelen- en ezelrace kunnen teams bestaande uit 2 personen zich nu alvast aanmelden. Naast een eerste en een tweede prijs voor het snelste team, zijn er ook prijzen voor de leukst verklede deelnemers. Aanmelden kan via kamelenrace@parkfeestmill.nl. De gegevens en regels voor deelname worden dan naar je opgestuurd. www.parkfeestmill.nl
advertentie