Deel dit artikel ‹ Terug

Gemintepop 2009 woensdag 20 en donderdag 21 mei in Mill

Geplaatst op: maandag 18 mei 2009


Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert café de Geminte aan de Hoogstraat in Mill Gemintepop. Dit is een tweedaags muziekevenement wat gehouden wordt daags voor en tijdens Hemelvaart. Dit keer gaat op woensdagavond het dak eraf met DJ Ricky Rivaro en op donderdag staat de Langenboomse formatie Bulldog-LT er op het podium. Toegang op donderdag is gratis, bij DJ Ricky Rivaro is de entree 7 euro. Vol is vol.

De uit IJmuiden afkomstige Ricky Rivaro (Rik de Vries) is geboren in 1977 en is sinds zijn 16e jaar actief als DJ. Met 7 vrienden organiseerde hij maandelijks ‘Dansation’, maar zijn naamsbekendheid heeft hij te danken aan de twee uur durende show op ID&T radio in de zomer van 2002, waarin hij zijn passie voor muziek kon delen met het hele land. Kort daarop volgde de compilatie CD “Slow Down, Preasure Up”. Zijn muziek kan het beste omschreven worden als een grote variëteit van verschillende stijlen kwaliteit housemuziek. Rivaro houdt van energy-based music, waarbij vrolijke, lachende mensen op de dansvloer zijn doel is. Met optredens op Mystery Land, Sensation, Shagadelic Party’s, Club Arena, Club Risk etc. is hij inmiddels een aardige bekende geworden in de Nederlandse DanceScene.

Bulldog-LT bestaat uit vier ervaren muzikanten die één passie delen: stevig blueswerk en classic rock. De band speelt blues overgoten met een vette rocksound. Belangrijke invloeden in hun stijl zijn o.a. Gary Moore (Still got the blues periode), Pat Travers en Julian Sas. Maar ook schuwen zij het stevigere werk van Deep Purple en AC/DC niet en zijn zij trots op een ruime selectie uit het Thin Lizzy-repertoire. Zelf geven zij het liever de titel "PowerBlues", blues met een vette knipoog naar de (hard)rock. Deze variëteit in het repertoire maakt het toegankelijker voor een breder publiek. Kortom Bulldog-LT staat garant voor een avondje vette PowerBlues en Classic Rock.

Kijk voor meer informatie op: www.degeminte.nl
advertentie