Deel dit artikel ‹ Terug

Hollands Glorie 2009 bij het Gilde in Groeningen

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2009


Zaterdag 16 mei 2009 is het weer zover! Harmonie en slagwerkgroep de Herleving organiseert voor de negende keer “Hollands Glorie”. Dit jaar vindt deze gezellige muzikale avond met in totaal 21 optredens plaats in de feesttent in Groeningen met presentatoren Kevin en Bibi die bekend zijn van Ch!pz.

Wederom hebben lokale artiesten uit Vierlingsbeek en Groeningen veel tijd en energie gestoken om ieder op zijn/haar manier invulling te geven aan deze avond. Het is een genoegen om de muziek uit het heden en verleden vertolkt te zien worden door zowel jong als oud. Het geheel vindt plaats onder begeleiding van de band Double. Deze band heeft tijdens de Rabo Music Night en de Music Classic Diner Night samen met de harmonie gespeeld.

De Herleving nodigt de inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen uit, om met vrienden-kennissen-familieleden, of de hele buurt te komen luisteren en kijken naar de Bekende Nederlanders die op deze avond optreden. Deze avond vol zang, entertainment en gezelligheid wilt u toch niet missen? Met het oog op de edities in de afgelopen jaren belooft het weer een avond met topamusement te worden, met vele spetterende optredens!

De kaarten worden in de voorverkoop aangeboden bij Plus Verbeeten, Drogisterij Creemers en bij Maaike Ebben op Groeningsestraat 44a in Groeningen. In de voorverkoop kosten de kaarten € 6,50 en aan de kassa € 7,50. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.30 uur.
advertentie