Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw Toerismeplatform in Boxmeer

Geplaatst op: woensdag 29 april 2009


Op donderdag 14 mei as. wordt het Platform Toerisme & Recreatie in de gemeente Boxmeer officieel gelanceerd. Het Platform Toerisme & Recreatie is een nieuw initiatief van de gemeente Boxmeer. Met als doel om een netwerk van ondernemers uit diverse sectoren in de gemeente te creëren, die gaan samenwerken om het vrijetijdsaanbod in de gemeente te versterken. Het uiteindelijke doel is dat inwoners en bezoekers van Boxmeer nog beter kunnen profiteren van de vele toeristisch-recreatieve mogelijkheden in de gemeente.

Het platform zal bestaan uit een twaalftal leden, die verschillende sectoren vertegenwoordigen; campings/B&B’s/minicampings, bungalowsector, horeca, natuur, dagrecreatie, landbouw, evenementen, groepsaccommodaties, ondernemers Boxmeer, VVV en gemeente.

Om zichzelf aan de branche te presenteren en duidelijk te maken waarvoor het Platform in de toekomst precies zal staan, wordt op 14 mei van 12.00 tot 17.00 uur het evenement “De heerlijkheid Boxmeer” ter inwijding van het platform, gehouden. In het Zoo Parc te Overloon zal een aantal sprekers en workshops ervoor zorgen dat de genodigden geprikkeld worden om creatieve ideeën op te doen en hun netwerk te vergroten.
advertentie