Deel dit artikel ‹ Terug

Nog tot 1 mei maakt u kans op een laptop op mill.nl

Geplaatst op: vrijdag 17 april 2009


Doe mee aan de prijsvraag en win

Op vrijdag 1 mei aanstaande sluit de prijsvraag op www.inmill.nl waarmee u een laptop kunt winnen. Tijdens het L.O.M. Radioprogramma Mosstime zal op zondag 3 mei uit alle deelnemers de winnaar getrokken worden. Surf naar www.inmill.nl en kies daar voor de rubriek acties. Daar ziet u de prijsvraag waarbij u de locatie op een foto moet raden.

De nieuws- en startpagina www.inmill.nl lanceerde op 1 februari een geheel vernieuwde website. Om dit te vieren werd er ook een prijsvraag online gezet waarmee u een laptop kunt winnen. Ondertussen zijn er al heel wat juiste oplossingen via mail bij de redactie binnen gekomen. Als u ook belangstelling heeft in deze laptop, dan heeft u nog tot 1 mei de kans antwoord te geven op de prijsvraag. Op de site vindt u een foto en als u weet welke locatie daar te zien is dan kunt u dat mailen naar redactie@inmill.nl.

Verder vindt u op www.inmill.nl ook het actuele nieuws uit de gemeente Mill en Sint Hubert, de uitagenda, veel links naar andere leuke sites en nog veel meer.
advertentie