Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 'Open Millse Darts Trophy 2009'

Geplaatst op: donderdag 26 februari 2009


Voor het zesde achtereenvolgende jaar wordt in café zalen het Lagerhuis aan de Beerseweg de 'Open Millse Darts Trophy' gehouden. Verantwoordelijk voor dit dartstoernooi wat ieder jaar meer deelnemers en bezoekers trekt, is dartsclub 'DC No Score'. De wedstrijden beginnen zowel vrijdag 27 als zaterdag 28 maart om 19.30 uur. Inschrijven kan bij het Lagerhuis in Mill tot uiterlijk woensdag 25 maart en het inschrijfgeld bedraagt 6 euro.

Voor de winnaar van de'Open Millse Darts Trophy 2009' is een beker beschikbaar plus het prijzengeld van 150 euro. Daarnaast zijn er ook een tweede en derde prijs en gaat zelfs de grootste pechvogel van het toernooi niet met lege handen naar huis. Voor iedere '180' is er verder een consumptie, voor de hoogste finish zijn er een flink aantal consumpties en mocht iemand presteren om een 9 darter te gooien, dan kan deze 100 euro in ontvangst nemen.
Tijdens het toernooi wordt op vrijdag in poules gespeeld. Iedereen dart minimaal 3 tot 5 wedstrijden. Er wordt gespeeld om 'best of 3 legs', uitgooien vanaf 501en er wordt gedart met steelpoint. Mannen en vrouwen worden de eerste dag apart in poules ingedeeld. Op zaterdag wordt er gespeeld volgens een knock-out systeem met een winnaars- en een verliezerronde.

Kijk voor meer informatie rond dartclub No score en hun activiteiten op www.dcnoscore.nl en op www.lagerhuismill.nl.
advertentie