Deel dit artikel ‹ Terug

Vraag naar vergader- en conferentieruimte neemt toe

Geplaatst op: vrijdag 28 november 2008


Parijs, Wenen, Barcelona en Rome ook in Mill te vinden

Mill – Hampshire Hotel Dormylle en sport-, party- en eventcentrum Fitland in Mill hadden al diverse vergader- en conferentiezalen. Maar door een sterk toenemende vraag naar dit soort accommodaties zijn er onlangs nog vier nieuwe vergaderzalen gerealiseerd. Thomas Vloet zegt: “Ze zijn al volop in gebruik en de reacties zijn erg positief.”

Zakelijke afspraken worden door bedrijven, instellingen maar ook door particulieren steeds vaker buiten de deur gehouden. “Dat is niet iets van de laatste maanden,” zegt Thomas Vloet van Hampshire Hotel Dormylle en restaurant Des Werelds in Mill. “We merken al vele jaren dat men meetingen en zakelijke afspraken graag in een sfeervolle omgeving wil organiseren en wil combineren met een etentje of een activiteit. Binnen het eigen bedrijf zijn dat soort faciliteiten vaak beperkt en wij hebben die mogelijkheden wel.”

Vier nieuwe vergaderzalen
Om aan de toenemende vraag voor dit soort accommodaties te voldoen zijn onlangs vier splinternieuwe vergaderzalen gerealiseerd. Ze kregen de naam Parijs, Wenen, Barcelona en Rome. “Deze nieuwe zalen hebben veel inval van daglicht, waarbij de mogelijkheid bestaat om felle zon indien gewenst te weren. De zalen zijn verder voorzien van audiovisuele apparatuur.” Er staan lederen stoelen en er is een fantastisch uitzicht op het park aan het Peelkanaal. “En combineren met activiteiten is en blijft mogelijk.”

Actief vergaderen
Thomas Vloet doelt daarmee op de indoor- en outdoor activiteiten, zoals een adventure parcours, shooting gallery, klimwand en het spectaculaire heli-jump. “Het hotel beschikt over 50 moderne, luxe ingerichte hotelkamers. Daardoor is het ook mogelijk om meerdaagse teambuildingactiviteiten, trainingen en cursussen te organiseren bij Fitland en het Hampshire Hotel Dormylle in Mill.” Ook ontbijten, lunchen en dineren is door de aanwezigheid van restaurant Des Werelds mogelijk tijdens een vergadering.

Wilt u meer informatie over de onbegrensde mogelijkheden bij Hampshire Hotel Dormylle in Mill in samenwerking met Fitland Mill? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

Hampshire Hotel Dormylle
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Tel: 0485-477210
Fax: 0485-477220
I: www.dormylle.nl
E: info@dormylle.nl

Fitland Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Tel: 0485-455000
I: www.fitland.nl
E: info@fitland.nl
advertentie