Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste jawoord in Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: woensdag 5 november 2008


Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver! Komende vrijdag zal het eerste officiële jawoord klinken in Zoo Parc Overloon. Het gelukkige bruidspaar zal rond 14.00 uur in de echt worden verbonden, waarna de bruidstaart wordt aangesneden. Om de dag echt onvergetelijk te maken, zal het kersverse echtpaar het park in gaan waar ze onder toeziend oog van exotische diersoorten een prachtige fotoreportage laten maken.

Zoo Parc Overloon werd begin juli 2008 benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente Boxmeer. De kleurrijke natuur en bijzondere diersoorten maken het park tot een unieke setting voor een huwelijk. De aanmelding van het eerste geïnteresseerde paar liet dan ook niet lang op zich wachten. Na maanden van voorbereiding is nu bijna de dag aangebroken waarop zij elkaar het jawoord gaan geven.

De huwelijksplechtigheid zal worden voltrokken in de sfeervolle Maidan Lounge, die een schitterend uitzicht biedt op de Maidan. Na het officiële deel van de middag is er de mogelijkheid voor de gasten om hier te genieten van een drankje of om het park te ontdekken. Ook het bruidspaar zal zich in het park begeven voor een mooie bruidsreportage. Rond 17.00 uur is de afsluiting van de huwelijksdag in Zoo Parc Overloon.

Ook trouwen in Zoo Parc Overloon? Dat kan! In overleg zijn er tal van mogelijkheden om uw huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken. Zo kunt u uw jawoord geven in de prachtige botanische tuin, in de nabijheid van uw favoriete dier of in één van de twee sfeervolle zalen. Ook voor het vermaak van uw gasten zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Voor meer informatie over de trouwmogelijkheden in Zoo Parc Overloon kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.overloonzoo.nl of vrijblijvend een afspraak maken.
advertentie