Deel dit artikel ‹ Terug

Pokerkampioen van Nederland gaat van ook van start in Café-zalen ’t Lagerhuis in Mill

Geplaatst op: donderdag 9 oktober 2008


Eind oktober start het tweede seizoen van De Pokerkampioen van Nederland. In zo’n 300 kroegen door het hele land zullen in totaal 24.000 pokerspelers strijden om deze felbegeerde titel. Hiermee is De Pokerkampioen van Nederland het grootste pokertoernooi ter wereld. En ook jij kan je nog opgeven, ga naar www.pokerkampioenvannederland.nl en meld je aan bij café-zalen ‘t Lagerhuis.
Mill, oktober 2008 – Café ’t Lagerhuis is een van de locaties waar de voorrondes van Pokerkampioen van Nederland zullen worden gespeeld. 10 avonden lang zal er door 80 spelers gestreden worden voor een plek in de regiofinales. Deze finales zullen eind januari plaatsvinden in de Rotterdamse club Outland.
Ook dit jaar zal de competitie weer op televisie te volgen zijn. Van de regiofinales en de finale zullen weer spannende uitzendingen worden gemaakt, waar ook veel van de kroegen aan bod zullen komen. Tot aan de uitzendingen zullen alle tussenstanden, foto’s en video’s terug te vinden zijn op www.pokerkampioenvannederland.nl.
De Pokerkampioen van Nederland bewijst nog maar eens hoe zeer poker leeft in ons land. Aan de online kwalificatie voor deze competitie, waar alleen eer op het spel staat, hebben ruim 300.000 mensen meegedaan. Daarnaast speelt ruim een miljoen Nederlanders inmiddels poker – thuis met vrienden, in het casino en op populaire internetsites zoals pokerstars.net.
Ook niet-pokeraars zijn van harte welkom op de speeldagen. Het worden spannende en gezellige avonden en we zijn er nu al van overtuigd dat Café-zalen ‘t Lagerhuis de nieuwe pokerkampioen van Nederland gaat leveren! Schrijf je nu dus in; inschrijving is gratis!!!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bellen of mailen:
0485-470737 of Lagerhuis.mill@hccnet.nl
info: www.lagerhuismill.nl
advertentie