Deel dit artikel ‹ Terug

RTL Telekids Musicalschool komt naar Cuijk

Geplaatst op: maandag 23 december 2013


Muzelinck Kunstencentrum Cuijk heeft Telekids Musicalschool naar Cuijk gehaald. Telekids musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Leerlingen van 4 t/m 12 jaar repeteren wekelijks onder leiding van topdocenten. De link met Telekids zorgt ervoor dat leerlingen bijzondere kansen krijgen.

Tijdens de lessen van Telekids Musicalschool wordt gewerkt aan dans, zang en spel.
Een speciaal ontwikkeld programma zorgt ervoor dat de kinderen het beste uit zichzelf halen. Natuurlijk zijn de lessen vooral ook heel erg leuk. De link met Telekids zorgt ervoor dat leerlingen bijzondere kansen krijgen. Zo wordt er gewerkt aan video-clips, zijn er gastlessen van musicalsterren en kun je gevraagd worden om mee te werken aan tv-programma’s.

TumTumClub
Voor kinderen van de basisschool groep 1 t/m 3 is er de Telekids TumTumClub.
Tijdens deze lessen worden de musicaldisciplines zang, dans en drama aangeboden. Uiteraard op een niveau dat past bij de TumTum leeftijd. Aan bod komen o.a. liedjes uit het Telekids Musicalschool liedjesboek, liedjes van de bekende Ageeth de Haan en liedjes die van TV bekend zijn. Natuurlijk hoort lekker bewegen en dansen er ook helemaal bij, hier wordt tijdens de danslessen veel aandacht aan besteed. In elke les komen zoveel mogelijk alle disciplines aan bod.

Telekids KidsClub
De Telekids KidsClub is voor leerlingen van groep 4 t/m groep 8. Tijdens de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en drama. Meedoen aan de musicallessen is een uitlaatklep van emoties en spanningen van het dagelijks leven en natuurlijk zorgt het voor plezier en ontspanning. Naast zang en dans neemt spel een belangrijke plaats in bij Telekids Musicalschool. Hoe zet je een personage neer? Wat wil je uitstralen? Door spel leren de leerlingen vrij om te gaan met zichzelf en de rol die ze spelen.

Kinderen kunnen zich nu vrijblijvend aanmelden voor een gratis proefles in februari, waarbij ze in een reguliere les kunnen meedoen en ervaren wat er zoal geleerd en gerepeteerd wordt. Tijdens de laatste 10 minuten van de proefles zijn ook de ouders welkom!

Kijk op www.kunstencentrumcuijk.nl voor meer informatie over Telekids Musicalschool en opgeven voor een gratis proefles. Bellen mag ook: 0412 – 62 37 27.
advertentie