Deel dit artikel ‹ Terug

Weemen Drukwerk & Communicatie en Clabbers Communicatie bundelen krachten

Geplaatst op: maandag 23 december 2013


Weemen Drukwerk & Communicatie neemt per 1 januari 2014 alle activiteiten van Clabbers Communicatie in Grubbenvorst over. Met de overname van Clabbers door Weemen ontstaat er een sterk grafimediabedrijf in Noord- en Midden-Limburg. “De overname biedt de huidige klanten van Clabbers een nog breder scala aan producten en diensten. Voor Weemen is het een mooie uitbreiding in dit werkgebied”, aldus Twan Weemen, commercieel directeur van Weemen Drukwerk & Communicatie. De vestiging van Weemen in Horst wordt samengevoegd met de vestiging van Clabbers Communicatie in Grubbenvorst. Vanuit Grubbenvorst worden vanaf 1 januari 2014 ook de klanten van Weemen bediend.

Vergelijkbare strategie
Clabbers Communicatie en Weemen Drukwerk & Communicatie kennen al jaren eenzelfde strategie: ontzorgen, adviseren en meedenken met de klant en produceren van hoogwaardige grafische communicatiemiddelen. Een goede en langdurige relatie met klanten staat centraal. “Daarom passen beide organisaties goed bij elkaar en heb ik een goed gevoel bij deze overname”, geeft Marc Clabbers aan. Na de overname is hij nog enige tijd actief betrokken om de overgang soepel te laten verlopen.

Weemen
Weemen Drukwerk & Communicatie bestaat in 2014 veertig jaar en is een sterk grafimediabedrijf met vijf vestigingen (Grubbenvorst, Haps, Boxmeer, Druten en Gemert) en 75 medewerkers. Weemen is een totaalleverancier van drukwerk en communicatiediensten.
Van communicatieadvies en grafisch ontwerp tot hoogwaardig druk- en printwerk. Van de realisatie van websites tot aan signing producten. Met de overname van Clabbers Communicatie verstevigt Weemen haar positie in Noord- en Midden-Limburg. Door deze schaalvergroting kan de onderneming nog beter inspelen op de wensen en behoeften van haar huidige en nieuwe relaties.
advertentie