Deel dit artikel ‹ Terug

Boxmeer in de uitverkoop!

Geplaatst op: vrijdag 26 september 2008


De laatste Carbootsale Boxmeer 5 oktober bij De Witte Brug heeft wederom enorm veel inschrijvingen ontvangen en is uitverkocht.

Het beloofd weer een gekkenhuis te worden op het grote buitenterrein waarbij de particuliere standhouders hun spulletjes in de uitverkoop zetten. De oergezellige markt trekt enorm veel publiek die het voorzien hebben op de koopjes.

De organisatie heeft deze keer extra haar best gedaan ook deze laatste markt in 2008 tot een succes te maken. De ongedwongen sfeer, lage entree en het gratis parkeren zijn gegarandeerd. De Witte Brug zorgt op het gezellige terras midden op de sale voor verse koffie, broodjes en warme soep en onder begeleiding van een ouderwets stukje muziek wordt de sale opgeluisterd.

Iedereen wordt uitgenodigd deze laatste sale te bezoeken en de unieke sfeer van deze markt te proeven.

Gezien de belangstelling denkt de organisatie er over volgend jaar de sales uit te breiden van vier naar vijf per jaar. Voor diegene die op de hoogte willen blijven van de nieuwe data in 2009 kan er e-mail gestuurd worden naar info@carbootsaleboxmeer.nl of kijk op www.carbootsaleboxmeer.nl De reacties zullen worden meegenomen in de beslissing een extra sale in 2009 te organiseren.

Zondag 5 oktober Carbootsale Boxmeer, Buitenterrein De Witte Brug, ‘st Anhonisweg 63, Boxmeer. A73 afslag 6 300m richting Boxmeer. Geopend voor bezoekers 9.00uur t/m 15.00. Toegang € 1,20 kinderen t/m 1 jaar gratis.

De Carbootsale Boxmeer wordt georganiseerd in samenwerking met Volleybal vereniging RVB Switch
advertentie