Deel dit artikel ‹ Terug

Concert: Marike Jager Cross-over concert | 5 januari 2014

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013


Marike Jager Cross-over concert | 5 januari | 16.30 uur | € 15,50 |
muzikale ontmoeting

Roepaen opent het nieuwe jaar met een bijzondere muzikale ontmoeting.

Of het nu gaat om een singer songwriter met een jazzmuzikant, literatuur gekoppeld aan muziek, of een ontmoeting met theater. Het gaat om dat wat ‘on the spot’ gebeurt. Als publiek zit je in de intieme setting van de Night Club met je neus bovenop een uniek en eenmalig concert! In het voorjaar waren Toon Tellegen, Frédérique Spigt, Anne Soldaat en Kees van Kooten te gast. Dit seizoen zijn het ook niet bepaald de minsten die bereid zijn een kijkje in de keuken te geven en de ontmoeting aangaan met Corrie van Binsbergen, bassist Hein Offermans, drummer Yonga Sun en een speciale gastmuzikant. 

Marike Jager
Marike Jager is singer-songwriter en presentatrice. Ze won in 2003 De Grote Prijs van Nederland, categorie singer-songwriter. Haar debuutalbum werd in 2006 lovend ontvangen en bekroond met een Essent Award. Ook de volgende albums werden genomineerd voor Edison in de categorie Beste Album en Beste vrouwelijke artiest. Van 2009 t/m 2012 presenteerde Jager naast Eric Corton het Lowlands Festival voor VPRO op Ned. 3

Muzikale Gast Dionys Breuker

Dionys Breukers is een eigenzinnige toetsenman en sound designer. Hij speelde o.a. met Candy Dulfer, Loïs Lane, Henny Vrienten, Corrie en de Grote Brokken en Hugh Hopper (Soft Machine) en produceerde het album 'Tjielp' teksten van Jan Hanlo door Tom America. Ook speelde hij in theaterproducties zoals Richard III van Orkater. 

Nadere informatie
Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
pr@roepaen.com

Programmeur Roepaen Podium
Chris Tangelder
0485 - 516070
advertentie