Deel dit artikel ‹ Terug

Huurwoningen in plan 't Spoor Mill

Geplaatst op: donderdag 5 december 2013


Ondanks eerdere berichten dat er geen huurwoningen in plan ’t Spoor gebouwd zouden worden heeft de inzet van de gemeente Mill en Sint Hubert, wethouder van den Boogaart in het bijzonder, en Peters Projectontwikkeling toch geleid tot nieuwe huurwoningen in plan ’t Spoor, te Mill.

Doordat partijen nauw met elkaar in overleg zijn gebleven zijn er toch nieuwe huurwoningen beschikbaar binnen de gemeente Mill. Na een langzame start met Mooiland Maasland welke uiteindelijk besloot om de woningen niet af te nemen, heeft Peters Projectontwikkeling bv samen met de gemeente Mill en Sint Hubert gezocht naar particuliere beleggers en deze bereid gevonden om in deze huurwoningen te investeren.

Na de bouwvak is begonnen met de bouw van de woningen. Enkele woningen zijn er ondertussen verkocht en het overige zal na oplevering te huur worden aangeboden. Er is voor ieder wat wils, zo zijn er rij- en hoekwoningen beschikbaar, maar ook woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond, zogeheten 0-trede woningen. De eerste huurders hebben de sleutel van hun nieuwe woning al in ontvangst mogen nemen.

Het zijn kwalitatief hoogstaande woningen met een zeer laag energie verbruik. Nu de eerste woningen al zijn opgeleverd wordt ook de infrastructuur verder afgemaakt. Momenteel wordt de definitieve bestrating aangebracht in de Bakhuisweg, waarna direct de Houtwolstraat verder wordt afgemaakt. Plan ’t Spoor krijgt haar definitieve vorm.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar en dit zullen voorlopig de laatste nieuwe grondgebonden woningen zijn die in Mill beschikbaar komen in deze lage prijsklasse. Mocht u interesse hebben in een (huur)woning dan kunt u contact opnemen met één van de verkopende/verhurende makelaars, te weten Twan Poels makelaardij en Bernheze Makelaars en Adviseurs, of u kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar verhuur@pp-s.nl
advertentie