Deel dit artikel ‹ Terug

Nard Reijnders over Horen is geen luisteren

Geplaatst op: maandag 2 december 2013


Luisteren is meer dan alleen maar geluid waarnemen met de oren. Luisteren is iets dat we met ons hele wezen doen. Maar in hoeverre we werkelijk horen wat er klinkt is nog een vraag. Erg geoefend zijn onze oren niet meer. We horen veel maar we luisteren weinig. Waar luister je naar wanneer je naar muziek luistert? Vanmiddag gaan we samen op zoek naar het fenomeen luisteren naar muziek.

Nard Reijnders is als uitvoerend musicus vooral bekend van zijn meer dan twintigjarige samenwerking met Herman van Veen. Daarnaast werkte hij in studio’s of bij speciale gelegenheden met vele andere artiesten, onder wie Freek de Jonge, Jaap van Zweden, Rosenberg Trio maar ook met het Metropole Orkest, Limburgs Symfonie Orkest, Orkest van Het Oosten en bigbands

Laat u zondag 15 december verrassen door Nard Reinders. De reis van muziek en luisteren start om 14.30 uur in de bibliotheek Boxmeer aan De Raetsingel 1. Iedereen is welkom. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.biblioplus.nl/activiteiten en verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus.
advertentie