Deel dit artikel ‹ Terug

Just4Fun bij café Royal

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013


De Mill/Reekse band Just4Fun treedt op zondag 24 november op bij cafe zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Aanvang van het optreden is 18.00 uur.
Voor menig muziekliefhebber op dit moment wellicht nog een onbekende band in het Millse muziekwereldje. Toch timmert deze Mill/Reekse band al geruime tijd aan de muzikale weg. Een van de hoogtepunten was het optreden tijdens de Streekfeesten in de Reek, alwaar Just4Fun haar muzikale klanken voor een breed publiek ten gehore bracht.
De band bestaat inmiddels uit 8 personen. Waarbij de Millse tak van deze band vertegenwoordigd zal worden door Herman van Kuppevelt, Wilmien Heijs en Wim Heijs.
Just4fun, de naam zegt het al. Plezier en genieten staat voorop bij deze band, waarbij de nummers van het repertoire tot in de details bijgeslepen worden in de repetitieruimte. Van modern tot 80tees, van rock tot motown en alles daar tussen. Wat te denken van Get Lucky en Blurred lines, nummers die onlangs nog hoog in de hitparades stonden. Nummers van Ilse de Lange en Golden Earring vertaalt in akoestische versies. Waarna even zo makkelijk overgegaan zal worden naar oude gouden hits van o.a. Tavares. Met als een van de hoogtepunten op deze nazondagmiddag, de Newyears Eve Medley van Laura Pausini.
Kortom volop genieten voor de liefhebbers van deze songs. Het publiek zal een divers repertoire te horen krijgen, een breed palet van muzikale gerechten.
Dus graag tot ziens op zondagmiddag 24 november bij Just4Fun in café Royal in Mill. Zie ook www.caferoyalmill.nl voor meer informatie over alle andere muzikale optredens.
advertentie