Deel dit artikel ‹ Terug

Cabaret met Keps en nieuw boerenbruidspaar op zaterdagmiddag 30 november in Myllesweerd

Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013


Zaterdagmiddag 30 november staat er een gezellige en gratis toegankelijke cabaretshow op het programma in Myllesweerd. Deze wordt georganiseerd door de boerencommissie binnen SCM ’t Gèrmelaand. Want naast een wervelende en muzikale cabaretshow met Keps, zal die middag ook het nieuwe boerenbruidspaar Ties en Anna 2014 verschijnen. Aanvang van het programma is 14.00 uur, zaal open 13.00 uur en de toegang is helemaal gratis.

Vorig jaar was er rond de onthulling van het boerenbruidspaar 2013 (Sybilla en Johnny de Man) een showprogramma met het Kwartjesvolk uit Zeeland. Op die middag vol cabaret en muziek heeft de organisatie veel positieve reacties ontvangen. Vandaar dat voor dit seizoen weer gezocht is naar een andere humoristische invulling van de middag. Die is gevonden in de vorm van Keps. Een uiterst komisch en muzikaal duo die op zaterdagmiddag 30 november tussen 14.00 uur en 17.00 uur diverse keren op zullen treden. Keps is bekend van o.a. de beroemde kletskampioenschappen van de Keiebijters in Helmond, het kletskampioenschap van Groot Deurne, de Hellevègers in Goirle en Das pas Lachen in Zeeland.

Maar tijdens deze middag staat natuurlijk ook de vraag centraal, wie wordt het boerenbruidspaar Ties en Anna voor dit carnavalsseizoen. Een ding is zeker, zij worden op carnavalsmaandag 3 maart in de onecht verbonden. Maar wie het zijn? Kom zaterdagmiddag 30 november om 14.00 uur naar Myllesweerd en beleef deze meer dan gezellige, humoristische, muzikale en spannende middag mee. De toegang is helemaal gratis.

Meer weten over carnaval in Mill, zie dan de site www.germelaand.nl
advertentie