Deel dit artikel ‹ Terug

Lezing Kinderen en Sociale Media

Geplaatst op: woensdag 6 november 2013


In het kader van de Week van de Mediawijsheid (22 tot 29 november), organiseert BiblioPlus op dinsdag 26 november in de bibliotheek te Cuijk de lezing ‘Kinderen en Sociale Media’. We ontvangen u graag vanaf 19.45 uur om na een kopje koffie om 20.00 uur te starten. De bijeenkomst duurt tot ca. 22.00 uur.

Kinderen hebben al vanaf een hele jonge leeftijd met media te maken. Hoe kunnen ouders, opa’s en oma’s kinderen hierin begeleiden?
De snelle opkomst van de Sociale Media vormt voor veel ouders / verzorgers een grote uitdaging. De kinderen delen, communiceren en publiceren er intussen op los in de Sociale Media. U wordt meegenomen in deze wereld met pakkende voorbeelden. Wat doen kinderen op deze platformen en wat gaat er goed of juist niet? Waar let u op in verband met leeftijden, algemene voorwaarden, termen als Vriend, of spelletjes? Welke regels houdt u thuis aan en hoe is uw eigen mediagebruik? De lezing richt zich met name op ouders/verzorgers van kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Kristian Harmelink is de spreker. Hij werkt in zijn dagelijkse werk als schoolwijkagent bij de politie. Hij is zeer actief in het onderwijs en op sociale media. Kristian was de eerste twitterende wijkagent van zijn politieregio.

Bent u geïnteresseerd in de lezing ‘Sociale Media en kinderen’? Aanmelden kan via www.biblioplus.nl. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van BiblioPlus via tel. 0485 - 583 500.
advertentie