Deel dit artikel ‹ Terug

Kermis in Cuijk van 12 t/m 16 september

Geplaatst op: maandag 8 september 2008


Van vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 september is het kermis in Cuijk! De kermisattracties staan opgesteld op het Louis Jansenplein, de Markt, in de Grotestraat en de Maasstraat en op de nieuwe Maaskade. Ook dit jaar is de Cuijkse kermis weer goed voor vertier voor jong en oud. Voor de kleintjes is er onder andere een nostalgische draaimolen, een familie achtbaan en mini-botsauto’s. Voor de groteren zijn er spectaculaire attracties zoals de Shake, Booster en Polyp.

Gratis kwartiertje
De kermis wordt op vrijdagavond om 18.00 uur officieel geopend door het college van Burgemeester en Wethouders. Vanaf dat moment kan iedereen een kwartier gratis gebruikmaken van de attracties.

Bijna 50 attracties op 5 locaties
De Cuijkse kermis wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Willy Seggers & Martin Meijer. Zij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van kermissen in het hele land en hebben als kermisexploitanten ook vaak op de Cuijkse kermis gestaan. Zij willen van de Cuijkse kermis iets bijzonders maken.

Op het Louis Jansenplein staan onder andere de Booster, de Familie achtbaan, de Pusher en een suikerspin-kraam. In de Grotestraat en de Maasstraat staan verschillende gokattracties en kramen met snoep, ijs, gebak, snacks en vis. Ook vindt u daar attracties als de Kinderdraaimolen, Kleurenspel, Bussensport, Lucky Duck, Mini Cars en Schietsalon. Op de nieuwe Maaskade vindt u de spectaculaire Shake en ook de Graviton, Bungee en een spookhuis.

Vrijdag vuurwerk
Na de opening op vrijdag 12 september en het gratis kwartiertje, is er om 22.30 uur een spectaculaire vuurwerkshow vanaf het terrein van de voormalige brandweerkazerne. Op maandag 15 september rond 19.00 uur is Bassie van de tv op de kermis. Dinsdag 16 september is er om 19.00 uur een ‘meet & greet’ met Dennis en Nadia van het tv-programma De Gouden Kooi.

Kermis in Haps en Beers
Van 6 tot 9 september organiseren Willy Seggers & Martin Meijer ook de kermis in Haps, met onder andere autoscooters, een draaimolen, een rupsbaan, diverse gokattracties en kramen met snoep en gebak. In Beers is het kermis van 20 tot 23 september. Deze kermis wordt sinds jaren georganiseerd door de firma Pothoven en bestaat uit attracties als een draaimolen, zweefmolen, autoscooters en diverse kramen met snoep en andere snacks.
advertentie