Deel dit artikel ‹ Terug

MmoozZ smartlappen Big Nick 30 euro en Tilt in feesttent

Geplaatst op: woensdag 10 september 2008


De derde zondag van september is het traditioneel kermis in Mill. Dit jaar valt de kermis laat en wel van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 september. Net zo traditioneel als de datum van de kermis, staat er ook traditioneel een feesttent op het kermisterrein met veel muziek, sluiten we de kermis af met een groot vuurwerk en is er op zondag het smartlappenfestival.

Sinds enkele jaren organiseren de Straetlappen een smartlappenfestival op zondagmiddag tijdens de kermis in Mill. Vanaf 13.30 uur zijn de deelnemende koren in alle horecagelegenheden in en rond het centrum en in Aldenhorst te horen. De finale is om 16.30 uur met alle koren gezamenlijk in de feesttent. Tevens zal Millenaar Jos Driessen daar optreden en samen met de ruim 750 leden van de aanwezige koren de feesttent muzikaal gaan vullen. Bent u liefhebber van smartlappen? Dan mag u dit niet missen.
De deelnemende koren aan het vierde Millse smartlappenfestival zijn De Harde Kern Boxmeer, ége Wies Wanroij, De Traonentrekkers St. Anthonis, SLK Lingewaard Huissen, Zelfkantkoor Haps, Vur Sles Rijkevoort, De Notenkrakers Gendt, Rooise Tulpen St. Oedenrode, Kei Moi Beugen, Tiona Schaijk, Ochaarm Groesbeek, Goei volluk Cuijk en uiteraard de organiserende Millse Straetlappen zelf.

Verder hoort en ziet u tijdens de kermis in Mill in de feesttent op het kermisterrein op zaterdagavond MmoozZ, op zondagavond Big Nick, op maandagavond 30 Euro-Live en op dinsdagavond Tilt met Ilse Bens. Graag tot ziens op de kermis in Mill!
advertentie