Deel dit artikel ‹ Terug

Kerstshow bij Berends Bloemsierkunst in Mill

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013


Op vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 15 en zaterdag 16 november komt u bij Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat in Mill weer helemaal in de sfeer voor kerst. Op vrijdag kunt u van 09.00 uur tot 21.00 uur sfeerproeven en op zaterdag kan dat van 09.00 uur tot 17.00 uur. U ziet tijdens deze kerstshow de nieuwste trends voor kerst 2013.

“De trend voor dit jaar rond kerstversiering is vooral rustig en natuurlijk,” vertelt Ralf Berends uit Mill. “Natuurlijke producten als hout wordt veel gebruikt met witte voorwerpen, maar daar tegenover ook juist weer gecombineerd met glitter en glamour. Een bijzondere combinatie die men vooral zelf moet zien om er een goed beeld van te krijgen.” Dat kan tijdens de kerstshow bij Berends Bloemsierkunst op 8, 9, 15 en 16 november. Ralf: “Onze winkel is dan helemaal omgetoverd in kerstsfeer. Uiteraard kan men tijdens de kerstshow in onze winkel spullen kopen, maar we willen ook vooral iedereen stimuleren en inspireren. Kerst is een mooie tijd om creatief bezig te zijn, daar doen wij graag een voorzetje voor met onze kerstshow. We hopen dus dat veel mensen zich laten inspireren.”

Tijdens de kerstshow is er bij Berends Bloemsierkunst naast veel te zien uiteraard ook wat te proeven. “Zoals gebruikelijk,” vertelt Ralf. “Bij kerst hoort ook een hapje en een drankje en daar zorgen we ook voor tijdens de kerstshow.” Dat alles in een huiselijke sfeer. “In onze winkel staan kasten uit grootmoeders tijd. Daarmee creëren we een huiselijke sfeer van vroeger. We krijgen daar nu al leuke reacties op.”

Berends Bloemsierkunst is te vinden aan de Hoogstraat 5 in Mill. Bekijk ook alvast www.berends.nl voor extra inspiratie en informatie.
advertentie