Deel dit artikel ‹ Terug

Haal nu uw kaartjes voor het Mills muziekspektakel 2008

Geplaatst op: woensdag 3 september 2008


Op zaterdag 11 oktober zal voor het derde achtereenvolgende jaar het Mills Ondernemers Muziekspektakel gehouden worden. U hoort en ziet optredens van orkest Parttime, Frank Ferrari, Anny Schilder, Dennie Christian en George Baker. Kaartjes zijn in de voorverkoop a €10,00 verkrijgbaar bij boek en kantoorvakhandel Schipperheijn aan de Schoolstraat en de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Aan de kassa kosten de kaartjes €12,50.

De jaren 70 en 80 herleven tijdens het derde Mills Ondernemers Muziekspektakel wat op zaterdagavond 11 oktober gehouden zal worden. Dit jaar zijn nog meer artiesten geboekt dan vorig jaar om zo een nog gevarieerder programma te kunnen bieden. Met allround trio Parttime, Frank Ferrari (diverse grote hits in de jaren 70), Anny Schilder (BZN), Dennie Christian en George Baker zal dit zeker gaan lukken. Speciaal deze avond is dat Frank Ferrari zijn laatste optreden zal doen. Na vele jaren hangt hij de microfoon in de wilgen om meer tijd te hebben voor zijn geluidsstudio.
Op de website www.muziekspektakel.nl vindt u een overzicht van ondernemers die deze muziekavond mede mogelijk maken. Dankzij hun medewerking kosten de entreekaartjes in de voorverkoop slechts €10,00. Via deze website zijn ook toegangsbewijzen te bestellen die dan via de post naar u toe zullen komen. Tevens kunt u op de site nog terugkijken op de vorige edities van het Muziekspektakel met in 2006 o.a. de Eightball Boppers, Peter Koelewijn en Armand en in 2007 orkest Kendon’s, Toni Willé, Bonnie St. Claire en Albert West.

Namens heel wat Millse ondernemers en ondernemers uit Mill hopen wij u te mogen begroeten op zaterdagavond 11 oktober op het Mills Ondernemers Muziekspektakel 2008. Reserveer nu uw kaartjes en zorg dat u dit alles niet hoeft te missen.
advertentie