Deel dit artikel ‹ Terug

De Neije Krant nu nog om de week maar . . . gaat naar wekelijks!

Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013


Komende dinsdag 29 oktober verschijnt de volgende uitgave van De Neije Krant weer. Dit in een full colour oplage van 6000 exemplaren. Nog tot en met november verschijnt deze krant om de week, maar vanaf december voortaan wekelijks. Zo kan De Neije Krant wekelijks al het nieuws uit de gemeente Mill en Sint Hubert huis aan huis bezorgen. Niet alleen ingezonden persberichten, verslagen en foto’s, maar ook eigen nieuws, interviews en columns, die exclusief in De Neije Krant te lezen zijn. Ook bij de wekelijkse verschijning geldt: maximaal 40% advertentieruimte, De Neije Krant zal geen advertentiekrant worden!

Gerritsma Reclameverspreiding uit Mill is verantwoordelijk voor de verspreiding van De Neije Krant. Zij bezorgen deze tussen dinsdag 12.00 uur en woensdag 19.00 uur. Geen uitgave van De Neije Krant in uw bus gehad voor woensdagavond 19.00 uur? Vul dan het formuliertje in op www.reclameverspreiden.nl/klacht Bellen naar Gerritsma Reclameverspreiding kan natuurlijk ook naar 0485 – 32 49 50.

Meer weten of adverteren in De Neije Krant? Stuur een mailtje naar redactie@deneijekrant.nl of bel de redactie van De Neije Krant op tel. 0485 – 32 56 34.

Bekijk de digitale uitgave op www.deneijekrant.nl
advertentie