Deel dit artikel ‹ Terug

PURO Styling presenteert klassieke kunstcollectie tijdens Dutch Design Week

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013


PURO Styling uit Mill presenteert tijdens de Dutch Design Week een prachtige kunstcollectie waarin de burleske stijl van de jaren ’50 centraal staat. De expositie is van 19 tot en met 27 oktober te zien in de Zitfabriek in Eindhoven.
De kunstcollectie neemt u mee terug naar de jaren ’50. Het concept is bedacht en uitgewerkt door Art-Director Ans Verwegen en Yvonne van den Hoogen van PURO Styling. Ans Verwegen: “Er zijn zeker 300 manuren in deze expositie gaan zitten. Resultaat is een oogverblindende collectie foto’s en een bijzondere film. Zeker een kijkje komen nemen dus in de Zitfabriek de komende weken.”

Mooi podium voor jonge talenten
Met dit project geeft PURO Styling fotograaf Bob Mans (24 jaar) en filmmaker Julia Cremers (20 jaar) een mooi podium om zich tijdens de Dutch Design Week te presenteren. De jonge fotograaf maakte foto’s van jonge professionele modellen. Julia Cremers, studente aan de Rietveldacademie in Amsterdam, zorgde voor een backstagefilm van de fotoshoot. In totaal werkten aan het project achttien mensen mee.
Voormalige Houtfabriek Mill als decor
In de voormalige Houtfabriek in Mill (industrieel erfgoed) werd een prachtige locatie gevonden om de kunstcollectie te fotograferen. De kleding is vervaardigd door Ventasy Styling. Kirstel Verkerke van Living Pearls zorgde voor spannende parelkettingen om het plaatje compleet te maken.

Expositie in de Zitfabriek
Iedereen die zin heeft om zich te laten verrassen door deze klassieke kunstcollectie mag deze expositie niet missen. De expositie is van 19 tot en met 27 oktober iedere dag van 11.00 tot 19.00 uur te bezichtigen in de Zitfabriek, Torenallee 60-02 (de Urban shopper, Strijp-S) in Eindhoven.
Meer informatie en concepten van PURO Styling is te vinden op: www.purostyling.nl.
advertentie