Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw Winterfair in partycentrum Fitland XL Mill

Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013


Zaterdag 16 november van 18.00 uur tot 22.00 uur en zondag 17 november van 11.00 uur tot 17.00 uur, is er opnieuw een Winterfair in Mill. Dit in party en evenementencentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg. Vorig jaar werd deze voor het eerst gehouden en gezien de grote publieke belangstelling, kon een vervolg niet uitblijven. Toegang van de Winterfair is gratis.

Aan de eerste Winterfair vorig jaar namen tal van bedrijven en hobbyisten deel. Het initiatief hiervoor lag bij Marianne van Hal van Buitengewoon Kado. “In onze eigen winkel hebben we ook ieder jaar een kerstshow,” vertelt Marianne. “We kregen vragen van diverse andere bedrijven en hobbyisten of zij ook een standje in konden richten in onze winkel. Daar is deze echter te klein voor. Daarom kwamen we op het idee van een Winterfair.”

Tijdens deze eerste Winterfair waren er ruim 30 verschillende standjes te vinden. Van wijnen, taarten, kaas en ijs van lokale bodem tot zelf gemaakte kaarten. Maar ook cadeauartikelen, kleding, schoonheidssalon, kerst- en interieur accessoires, een snoepkraam en een fotograaf waren er te vinden. “Ik ben alweer alle deelnemers aan het benaderen, maar uiteraard is er ook altijd ruimte voor nieuwe deelnemers,” vertelt Marianne. “We proberen wel het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken. Maar wie het eerst komt . . .”

De toegang van de Winterfair is helemaal gratis. U kunt bij de ingang een bonnenzakje kopen voor 5 euro. Hiermee kunt u bij tal van stand zaken proeven. Tevens ontvangt u daarbij aan het einde van de Winterfair een leuk geschenkje. Tevens is er een mogelijkheid om na deze Winterfair een sfeervolle winterwandeling te maken in de omgeving.

Noteer zaterdag 16 november en of zondag 17 november in uw agenda en bezoek de Winterfair bij Fitland XL in Mill. Wilt u meer informatie of mogelijk zelf deelnemen aan deze Winterfair? Bel dan met Marianne van Hal op tel. 0485-451510.
advertentie