Deel dit artikel ‹ Terug

Veel variartie in feesttent tijdens Millse kermis

Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2008


De kermiskasteleins hebben deze week het programma voor de feesttent tijdens de komende Millse kermis bekend gemaakt. Het belooft weer een vierdaags zeer muzikaal gebeuren te worden met optredens van de beste top bands. Maar ook ontbreekt de finale van het vierde Millse smartlappenfestival op zondagmiddag niet.

Van zaterdag 20 tot en met 23 september aanstaande staat het centrum van Mill weer bol van activiteiten. Dan strijken namelijk weer diverse kermisexploitanten met hun attracties in het centrum neer. In alle horecagelegenheden zal tijdens die dagen weer veel muziek en gezelligheid te vinden zijn, op het kermisterrein staat de grote feesttent en zoals gebruikelijk wordt de kermis op dinsdagavond afgesloten met een groots vuurwerk vanaf 22.15 uur in het Landschapspark. Dit zal worden aangeboden door de kermisexploitanten en horeca.

In de feesttent is echter gedurende de hele kermis al sprake van vuurwerk. Daar zal op zaterdagavond top formatie MmoozZ voor zorgen, op zondagavond Big Nick, op maandagavond 30 Euro-Live en op dinsdagavond Tilt. Deze laatste band zal die avond worden uitgebreid met zangeres Ilse Bens. Op zondagmiddag staat het 4e smartlappenfestival op het programma. Na optredens in diverse horecagelegenheden is vanaf 16.30 uur de grote finale met Jos Driessen en DJ Jack weer in de feesttent.

Reden genoeg dus om de Millse kermis van zaterdag 20 t/m dinsdag 23 september in de agenda te noteren. Meer informatie over muziek en andere activiteiten bij de diverse horecagelegenheden is te vinden op hun eigen websites. Zie ook www.uitinmill.nl.
advertentie