Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw stoere survivalrun in Mill

Geplaatst op: maandag 30 september 2013


Het duurt nog even, maar toch zijn er nu al diverse inschrijvingen voor de 2e editie van het Brabants Oerparcours. Deze zal gehouden worden op zondag 25 mei 2014 in Mill. Net als in mei van dit jaar is de start en finish bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg en is het een survivalrun voor groot en klein. Maar ook voor de ervaren deelnemer aan dergelijke evenementen worden er wat extra uitdagingen in het parcours opgenomen. Er is een maximum aantal deelnemers. Daarom is inschrijven nu al mogelijk via www.oerparcours.nl

De eerste editie van het Brabants Oerparcours was een groot succes. Deze Survivalrun was een initiatief van Stichting Activiteiten Mill en het toeristisch en recreatieve platform OntdekMill.nl. Zij kregen hierbij professionele ondersteuning van 7-hills survival en tal van ervaren vrijwilligers. Gezien het succes in mei van dit jaar kon een volgende editie uiteraard niet uitblijven. Daarom zijn de initiatiefnemers alweer begonnen aan de organisatie van het volgende Brabants Oerparcours, die op zondag 25 mei 2014 gehouden zal worden.

Het Brabants Oerparcours is een laagdrempelige run en geschikt voor iedereen. Zowel de beginnende sportieveling als kinderen (vanaf 10 jaar met begeleiding) kunnen hieraan deelnemen. Het Brabants Oerparcours is ongeveer 6 kilometer lang en bevat zo’n 20 hindernissen. Het parcours wordt uitgezet in de Kanaalzone en de Groespeel. Ook zal het Brabants Oerparcours voor de wat ervaren sporter diverse uitdagingen bevatten. Vanaf 12.00 uur zal er op zondag 25 mei 2014 in groepen gestart worden. Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer tijdig zijn of haar persoonlijke starttijd. Er zijn diverse categorieën zoals individueel, duo, quattro of ouder/kind (kind minimaal 10 jaar). Voor iedere categorie zijn leuke Brabantse Oerprijzen te winnen. Sowieso ontvangt iedere deelnemer een Brabants Oerparcours T-shirt.

Deelname kost 7,50 euro per persoon. Schrijf u tijdig in, zodat u zeker bent van een Oerparcours T-shirt in de juiste maat. Maar ook is er een maximum aantal deelnemers. Vol is vol. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Hans Verhallen van Stichting Activiteiten Mill via tel. 06 – 10 72 03 51. Inschrijven kan via www.oerparcours.nl en daar zijn ook foto’s van de vorige editie te bekijken om alvast in de sfeer te komen.
advertentie