Deel dit artikel ‹ Terug

Kunst en literatuur middag in de Woonkamergalerie!

Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013


Op zondag 27 oktober aanstaande van 11.30 uur tot 17.30 uur zullen wij een kunst en literatuur middag houden in de Woonkamergalerie met in de schijnwerpers de werken van het kunstenaars echtpaar Ton en Ans Rijkers. Ton schrijft prachtige gedichten en Ans maakt schitterende schilderijen. Hieronder een stukje biografie van Ton en Ans!

Ton en Ans vormen samen een echtpaar. Ton schrijft al vanaf zijn twaalfde gedichten en Ans tekent reeds vanaf haar derde jaar. Aanvankelijk tekende ze uitsluitend paarden. Als zij buiten speelde moest de hele weg eraan geloven, want er werden klinkers kapot gegooid en het beste stuk ervan werd gebruikt om van de ene kant van de weg tot aan de overkant kolossale paarden te tekenen. Al heel gauw kwamen daar olifanten en andere wilde dieren bij. Vervolgens kwamen de mensen aan de beurt en de eerste portretten zagen het licht. In de tussentijd leerde ze landschappen, zeeën, interieurs, figuurtekenen enz. Op haar achttiende jaar behaalde zij haar akte om les te geven aan scholen.

Wij heten u allen van harte welkom op deze kunst en literatuur middag in onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandelgennep.nl of u kijkt even op onze website www.kunsthandel-gennep.nl
advertentie