Deel dit artikel ‹ Terug

1e smartlappenfestival Haps

Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2008


VEEL MUZIEK EN EERSTE SMARTLAPPENFESTIVAL TIJDENS KERMIS HAPS

Van zaterdag 6 tot en met dinsdag 9 september staat de kermis in Haps weer op de kalender. Maar in de grote en ieder jaar gezellige feesttent op de Loswal begint het allemaal al op vrijdagavond 5 september. Dat met diverse swingende DJ’s, op zaterdag gaat het feest door met een prima allround band en op zondag is er het eerste Hapse smartlappenfestival. Kortom, Hapse kermis, reserveer er ruimte voor in de agenda.

Het Hapse ZELFKANTKOOR organiseert in samenwerking met de uitbaters van de Feesttent tijdens de kermis op zondagmiddag het Eerste HAPSE Smartlappenfestival. Vanaf 13.30 uur zullen in en bij diverse horecagelegenheden in Haps en in verzorgingshuis het Steunpunt zo’n 11 smartlappenkoren te horen en zien zijn. Zoals Goed Zat Mill, Visserskoor Beers, De Straetlappen Mill, Koor zonder noten Uden, Eige wies Wanroij, De Traonentrekkers Sint Tunnis, Ochaarm Groesbeek, Wellie Mariaheide, Suuk 7 Gennep, Vur Sles Rijkevoort en Los Zand Gennep. De grote finale van dit festival is vanaf 17.00 uur in de feesttent. Dan hoort u het organiserende Zelfkantkoor in samenzang met de andere koren. Tijdens de finale is er nog een optreden van het alom bekende FOUR HOLLAND en de uit de wereld van het Nederlandstalige lied Bekende feestzanger Ronnie de Wit.

Maar in de feesttent is het vanaf vrijdagavond 5 september al volop gezellig. Zo begint het feest daar die avond met een optreden van Diverse DJ’s. Op het podium staan dan namelijk dj La Nina, dj Flipmo, dj Nick en dj Jack. Dit alles begint net als op zaterdag 6 september om 21.00 uur en gaat door tot 02.00 uur. Op zaterdagavond zal rock/pop formatie Slashback de grote feesttent op kop zetten en zorgen voor prima muziek van toen en nu. Op zondagmiddag is er dus vervolgens het eerste Hapse smartlappenfestival waar naast de genoemde koren en artiesten ook DJ Jack de sfeer zal verhogen met de juiste muziek.

Noteer de Hapse kermis van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 september alvast in uw agenda en zorg dat u dit alles niet mist. Namens de organisatie nu alvast een prettige kermis.
advertentie