Deel dit artikel ‹ Terug

Veel muziek tijdens Millse kermis bij café Royal

Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013


Van zaterdag 14 tot en met dinsdag 17 september is het weer kermis in Mill. Zoals gebruikelijk zijn er die dagen tal van muzikale activiteiten te vinden in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dit variërend van rock tot smartlappen en van tribute bands tot prima dans- en feestmuziek. Alle dagen is de entree uiteraard helemaal gratis.

Zaterdag: Het muziekprogramma start bij café zaal Royal op zaterdag 14 september om 21.00 uur met een back to the late sixties met een tribute band to Creedence Clearwater Revival. Dit met de band Fortunate Sons.

Zondag: Op zondag zijn er vanaf 13.00 uur diverse koren te horen die deelnemen aan het 9e Millse Smartlappenfestival. Vanaf 18.00 uur zullen maarliefst 5 Wilbertoordse bands de avond muzikaal gaan vullen. Dat zijn The Juveniles, Honingbroekjes, Helse Jagthonden, Galvanized en Free Beer. Deze laatste wonnen onlangs de landelijke Music Academy.

Maandag: De maandagmiddag kent zoals al diverse jaren een matinee zoals vroeger met gezellige dans- en feestmuziek. Maar er kan ook prima gebuurt worden. Deze middag start om 13.00 uur en de muzikale omlijsting is in handen van Munne Maot en Ik.

Dinsdag: Op dinsdag is café Royal in Mill the place to be om gezellig te borrelen en te buurten. Vanaf 19.00 uur is het eieren bakken, om een mooie bodem te leggen voor de laatste avond feest voor kermis Mill 2013.

Ineke, Broer en alle medewerkers van café zaal Royal wensen u een fijne kermis. Zie voor meer informatie www.caferoyalmill.nl

advertentie