Deel dit artikel ‹ Terug

Zomerfeest bij kindcentrum Kukel!

Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013


CUIJK - Op zaterdag 28 september organiseert kindcentrum Kukel van Spring Kinderopvang een groot zomerfeest. Ook al is de zomer dan al officieel voorbij, iedereen is van harte welkom tussen 15.00 en 17.00 uur!

Het zomerfeest heeft een extra feestelijk tintje, want Spring bestaat namelijk 40 jaar. Het programma staat deze middag bol van leuke activiteiten, waar iedereen aan mee mag doen. Zo zijn er onder meer gezellige marktkraampjes, spelletjes voor groot en klein, een springkussen en een kampvuur met muziek. Tevens verkopen de kinderen van de Kukel en BSO Buitengewoon knutselwerkjes en andere zelfgemaakte spulletjes. De opbrengst komt volledig ten goede aan speelgoedbank Toys4U, die ook aanwezig is op het zomerfeest. De stichting Toys4U heeft als doel om goed herbruikbaar speelgoed door te geven aan kinderen van ouders die minder te besteden hebben.

Kindcentrum Kukel
Kindcentrum Kukel is gevestigd in de wijk Valuwe aan de Robijnlaan 105, naast basisschool 't Startblok. Vorig jaar kwam de Kukel als beste uit de bus van alle kinderopvanglocaties in de regio Cuijk-Boxmeer uit klanttevredenheidsonderzoek van Spring. Kinderen gaan graag naar de Kukel, gaven ouders aan. Ouders waarderen onder meer de binnen- en buitenspeelmogelijkheden en de vakkundigheid van de pedagogisch medewerkers.

Spring: 40 jaar partner in opvoeding
Spring Kinderopvang ondersteunt ouders in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg al 40 jaar bij de opvoeding van kinderen van 0 tot 13 jaar. Vakkundige pedagogisch medewerkers geven actief aandacht aan ieder kind in een veilige en sfeervolle omgeving. Met een doordacht activiteitenaanbod draagt Spring bij aan een optimale ontwikkeling van kinderen en bezorgt ze een leuke tijd. Spring verzorgt opvang op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, buitenschoolse en tussenschoolse opvang, gastouderopvang en vakantie-opvang. Kijk voor meer informatie op: www.spring-kinderopvang.nl