Deel dit artikel ‹ Terug

Wilbertoord Pakt flinkt Uut met muziek, handel, fair & spektakel

Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013


Wilbertoord – De komende week gaat het gebeuren. Met een team van 250 vrijwilligers wordt o.a. gestart met het opbouwen van het 15 hectare festival terrein. Wilbertoord Pakt Uut met een mix tussen muziek  & oldtimerfestival, Mega Kofferbakverkoop, Kermis, Zwarte Cross demonstraties, Roofvogelshows, Hobbyistenmarkt. Zondag 8 september zijn de poorten van dit festival vanaf 11.00 uur geopend.  Ook wist de organisatie van dit unieke evenement de eerste editie van de regiofair Land van Cuijk naar dit Peeldorp te halen. 

"Ieder jaar is er wel iets nieuws te beleven tijdens Wilbertoord Pakt Uut. Dit jaar pakken we o.a. flink uut met spectaculaire attracties voor bezoekers, zoals de Hovercraft expierence, Helikoptervluchten en EEX Cross motoren voor de jeugd. Een andere toevoeging dit jaar op zondagmiddag is de 'Rock Open Air Showtruck' met lokale rockbands waaronder Free-Beer. De opgave gingen super dit jaar, we hebben bijvoorbeeld weer een MEGA kofferbakverkoop met 200 verkoopplaatsen", aldus secretaris van de Peeltuffers Mark Bongers.

  Bezoekers kunnen tijdens deze dag ook genieten bij de regiofair Land van Cuijk. Onder het motto: Ontmoet & Groet Land van Cuijk maakt u als bezoeker kennis met regionale bedrijven en instellingen. De regiofair biedt een mix van bedrijven: installatietechnische bedrijven, zorginstellingen, vrijwilligersorganisaties, plattelandsbedrijven in de recreatie en toerisme branche.  Kom kijken en maak ook kennis met het regionale stage bureau, streektaaldeskundige en de plaatselijke toneel & muziek en dansverenigingen. 

  Kinderen kunnen knuffelen met schapen, koeien, kippen, konijnen en wandelen met een ezel.  Beleef het platteland tijdens workshops beeldhouwen, mandenvlechten, tingieten, koe-schilderen en proef lokale streekproducten.  Om 11.11 onthullen elf prinsen samen met burgemeester Antoine Walraven de eerste officieuze vlag van het Land van Cuijk. Daarna start de Fanfare van Landhorst met een ochtend koffie concert.  Kom kijken naar dit verrassend veelzijdige evenement, een uniek uitje voor het hele gezin!!  www.wilbertoordpaktuut.nl 
advertentie