Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste voorstelling De familie Avenier op 31 augustus 2013

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013


Crisis???? Het is pas echt crisis in de familie Avenier!!!
LAATSTE VOORSTELLING van De familie Avenier, 31 Augustus, Openluchttheater Overloon.

Een avondje genieten van de familie Avenier

Maria Goos is een toneelschrijfster die grote bekendheid geniet onder het Nederlandse theaterpubliek. U kunt op 31 augustus voor de laatste keer genieten van ‘De geschiedenis van de Familie Avenier’, door Het Overloons Toneel. Een burgerlijk stuk over familierelaties, niet-ingeloste verwachtingen en egoïsme dat al drie keer in een mooie voorstelling is neergezet door deze toneelgroep.

Begin jaren tachtig. De hele familie Avenier komt, opgeroepen door Janus, het hoofd van de familie, op de camping bij elkaar. Vol verwachting. Het zingt rond dat iedereen mee gaat delen in het aanzienlijke kapitaal dat de verkoop van het familie-witgoed-bedrijf van Janus en zijn vrouw Toos opbracht.
Janus heeft echter zijn geld belegd. Goed belegd. Ingefluisterd door een goede vriend uit de Lionsclub, investeerde hij zijn geld in een melkfabriek in Oeganda. En dan gaat het mis. Goed mis in Oeganda. Alle bezittingen van buitenlanders worden genationaliseerd. Afgepakt zoals Janus dat kernachtig uitdrukt.

Hoe gaat de familie hierop reageren? Wat doet Abdel, de neef van Mohammed de eerste buitenlandse werknemer en getrouwd met een dochter van Janus? Hoe reageren de andere familieleden die allemaal hun eigen plannen en dromen hebben?


Laat u verrassen door de familie Avenier op

31 Augustus, 20.00 uur, Openluchttheater Overloon

www.hetoverloonstoneel.nl
www.openluchttheateroverloon.nl
advertentie