Deel dit artikel ‹ Terug

Maasvalleiwonen 5 & 6 oktober: regionale bouw- en woonbeurs

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013


Een unieke, regionale woon- en bouwbeurs: de Maasvalleiwonen beurs, op zaterdag 5 & zondag 6 oktober in het Inspyrium in Cuijk. Ruim vijftig bedrijven uit de noordelijke Maasvallei & Land van Cuijk presenteren zich tijdens deze unieke, tweedaagse bouw- en woonbeurs, bedoeld voor iedereen met interesse in (ver)bouwen en (ver)huizen.
Op de Maasvalleiwonenbeurs treft u alles op het gebied van bouwen, verbouwen, wonen en verhuizen. Een interactieve beurs boordevol ideeën, inspiratie, demonstraties, workshops en lezingen. Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven die uw woondroom kunnen realiseren. Bovendien hebben veel deelnemers aantrekkelijke acties of aanbiedingen, laat Stichting Technopromo kinderen kennis maken met techniek en is er deskundige kinderopvang.
Meer dan vijftig bedrijven presenteren zich op de beursvloer in Cuijk. De deelnemende bedrijven vormen samen het internetportal Maasvalleiwonen.nl. Deze website biedt consumenten in de regio een selectie van gerenommeerde bedrijven op het gebied van (ver)bouwen en (ver)huizen. Van interieurbouwer tot hypotheekadviseur, van terrastegels tot sanitair: op de website én de beurs is alles te vinden.
De beurs beleeft haar tweede editie. In 2011 vond er in Boxmeer ook een Maasvalleiwonenbeurs plaats. Op basis van enthousiaste reacties en grote bezoekersaantallen is besloten de beurs tweejaarlijks te laten plaats vinden, telkens op een wisselende locatie. Dit jaar is het nieuwe Inspyrium in Cuijk, op het terrein van boomkweker Ebben, plaats van handeling.
De Maasvalleiwonenbeurs vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt een gratis entreebewijs downloaden op de website http://www.maasvalleiwonenbeurs.nl , maar ook aan de deur worden entreekaarten á 2 euro verkocht. Op de website vindt u tevens het actuele programma.
advertentie