Deel dit artikel ‹ Terug

Regiofair Land van Cuijk

Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013


Ons eigen Land van Cuijk is: "Een streek waar het onbeperkt genieten is. Daar komen de Brabantse gastvrijheid, het Bourgondische leven en de Limburgse gemoedelijkheid samen".

Herinnert u zich de samenwerking tussen lokale gemeenten en bedrijven tijdens de Floriade in Venlo ter promotie van onze verrassend veelzijdige regio nog? Dit voorbeeld is één van de vele initiatieven waarbij het DNA van dit groene Brabant werd tentoongesteld.

Graag bouwen we samen met u voort aan de ontwikkeling van het merk Land van Cuijk door de organisatie van een jaarlijks terugkerend opgezette Regiofair. Een soort van streekplein als onderdeel aanwezig bij een bestaand evenement. Om de samenwerking aan te tonen zal deze fair jaarlijks roulerend in een andere gemeente worden georganiseerd.

De eerste Regiofair vindt plaats op zondag 8 september 11.00 uur t/m 17.00 uur tijdens het evenement Wilbertoord Pakt Uut 2013. De organisatie is in handen van: 't Verrassend PlattelandvanCuijk, Wilbertoord Pakt Uut en de website: www.landvancuijk.nl.
Kom genieten van de authentieke kracht van onze verrassend veelzijdige regio!!
advertentie