Deel dit artikel ‹ Terug

Win 2 kaarten voor 1 van deze festivals!

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013


Beste muziekfan,

Wij hebben goed nieuws voor jou want het is augustus en dat betekent in het Land van Cuijk maar één ding: FEEST! Waar wil jij heen?!

De maand augustus staat in het Land van Cuijk in het teken van muziek! Deze maand telt deze regio namelijk drie festivals en het mooiste is ze zijn compleet anders. DJ's, rock en reggae staan op het programma. En jij kunt er gratis naar toe! Het enige wat jij moet doen is vertellen bij welke festival jij je het meest thuis voelt!

Is dat op zaterdag 10 augustus tijdens: Feestje aan de Gracht?!
Ben jij een liefhebber van techno, house, beats, dance en vooral feest? Dan is Feestje aan de Gracht jouw feestje! Tijdens editie 9 duikt de organisatie met wederom een schatkaart vol namen dieper in de dansmuziek dan ooit te voren: kom dus een degelijk dansje wagen.
Meer info over dit feestje vind je op: www.muziekpark.nl en koop je kaartje direct hier: http://www2.nl/kck/
https://www.facebook.com/muziekpark

Of ga jij liever zondag 11 augustus op episch rockavontuur?!

Hou jij van stevige rock en livemuziek? Dan moet je gaan voor Volt Rocks Out!
Deze dag komen diverse superbands uit de regio die voor éénmaal een hommage aan hun wereldheld brengen. De organisatie belooft voor de 8e maal weer een geweldige (her)ontdekkingsreis in de rockmuziek te verzorgen!
Meer info over dit feestje vind je op: www.muziekpark.nl
https://www.facebook.com/muziekpark

Of kies jij zaterdag 24 augustus voor het relaxte Roepaen Reggae?
Roepaen Reggae Festival is een nieuw outdoor festival dat op 24 augustus 2013 zal plaatsvinden op Landgoed Roepaen in Ottersum. Voor deze eerste editie zijn er vooral Nederlandse en Duitse artiesten uitgenodigd. Gevestigde namen en jonge talenten zullen vanaf 13 uur optreden. De line-up bestaat uit meer dan 20 artiesten waaronder Ziggi Recado, Postmen, Jahcoustix, Leeways, Slimmah Sound & Lyrical Benjie.

Het festival heeft drie podia; The Mainsquare, The Forrest en The Yard, een markt en een horecaplein. Het is een ééndaags festival, maar gasten kunnen toch blijven overnachten op de festivalcamping. De zondag hoeft men ook niet meteen weg, want dan is er nog een “Zomerse zondag” bij Roepaen. Live muziek en een gezellig terras.
Meer info over dit feestje vind je op: www.roepaenreggae.nl
https://www.facebook.com/RoepaenReggae

Laat ons via een mailtje (info@landvancuijk.nl) weten naar welk van de drie festivals je het liefst gaat, geef je motivatie en maak kans op twee kaarten van dat festival!
advertentie