Deel dit artikel ‹ Terug

Wayne Young wint Muziekpark Mixtape

Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013


Wayne Young is de winnaar van Muziekpark Mixtape DJ contest en zal het grote podium van Feestje aan de Gracht op zaterdag 10 augustus openen. Muziekpark Mixtape was een waar succes en de jury staat nog steeds versteld van het aantal inschrijvingen. Een grote diversiteit aan dj’s met verschillende draaistijlen hebben speciaal voor Muziekpark een mixtape gemaakt.

Wayne is al jaren vaste bezoeker van Feestje aan de Gracht, is actief dj en organisator van het feest Tanzbar in Tienray. Op http://mixtape.muziekpark.nl zijn zijn mix en de andere inzendingen nog steeds te beluisteren. Het blijkt maar weer dat er genoeg talent is in de regio. Bezoekers konden alle mixen online beluisteren en stemmen op hun favoriet om de jury te beïnvloeden.

Drie talentvolle dj’s die een inzending hebben gedaan voor de Muziekpark Mixtape zullen op een later tijdstip, na Muziekpark, nog worden uitgenodigd om een mooie avond te vullen in Boxmeer.

Festival Muziekpark zelf vindt plaats op 10 en 11 augustus. Online kaartverkoop voor Feestje aan de Gracht is gestart. Tickets kosten maar € 10. www.muziekpark.nl of directe link naar de kaartverkoop.
 
advertentie