Deel dit artikel ‹ Terug

Vakantiejaarmarkt Mill woensdag 24 juli

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013


Op woensdag 24 juli aanstaande is het weer zover. Dan zal in en rond het centrum van Mill van 10.00 uur tot 18.00 uur weer de grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van Noordoost Brabant gehouden worden. Op een parcours van zo’n 2 kilometer vindt u er die dag ruim 400 marktkramen, leuke attracties voor groot en klein, gezellige terrasjes en uiteraard her en der muziek en entertainment. Zoals gebruikelijk is parkeren en de toegang helemaal gratis.


Ieder jaar opnieuw is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag waarmee u kans heeft op veel geld. Naast een aantal cadeaubonnen die er verloot gaan worden, bestaat de hoofdprijs namelijk uit een Staatslot met jackpot. Op woensdag 24 juli worden deze prijzen onder alle juiste inzendingen verloot.


De vraag van dit jaar is:


Hoe heet het toeristisch en recreatief platform in de gemeente Mill en Sint Hubert?


A BeleefhetinMill.nl


B OntdekMill.nl


C TrotsopMill.nl


Stuur uw oplossing voor woensdag 24 juli naar info@uitinmill.nl of per post naar:


Vakantiejaarmarkt Mill


Beatrixstraat 13


5451 ZB Mill


Op woensdag 24 juli leest u op o.a. www.vakantiejaarmarkt.nl wie de winnaars zijn van het Staatslot en de cadeaubonnen. Op deze website is nu ook al meer informatie te vinden over de Vakantiejaarmarkt in Mill. Graag tot ziens in Mill.

advertentie