Deel dit artikel ‹ Terug

Dinsdag 16 juli; WANROIJS GEDOE! Daar ga je toch echt wel naar toe?!

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013


Een leuk dagje uit voor het héle gezin!

De leden van stichting VoHaCo zetten de komende dagen nog de laatste puntjes op de "i" en gaan er weer helemaal voor! Op dinsdag 16 juli vanaf 14:00 is het dan alleen maar wachten op al die enthousiaste bezoekers, van heel jong tot heel oud.
Wat is er zoal te beleven tijdens dit “dagje uit voor het hele gezin”?
Allereerst een grote braderie, met daarnaast een speciale kinderspeelgoedmarkt. Dus voor een prikkie is er van alles te koop; voor ieder wat wils.
Voor het vermaak op het terrein, maar vooral de tent en het terras op het horecaplein zijn er 2 podia met muziek en entertainment. Hier treden o.a. een buikdanseres, een bandje met live-muziek en de Wanroijse drummer Eddy van de Steeg op. Ook zijn er verschillende kindershows te zien.
Verder zijn er natuurlijk de vele (gratis) attracties zoals o.a. springkussens, bouwkraan, attracties van de Bergen, sumoworstelen, survivalbaan, cupcakes maken, zandbak, schminken, elektrisch crossen, paintball, treintje en draaimolen.
Niet alleen voor kinderen zijn dit leuke bezigheden, maar ook voor volwassenen is voldoende te zien en te beleven; wat dacht je van de oude HMT-tractoren, de brandweer-activiteit en het handboogschieten? Dier- en natuurliefhebbers zullen zeker een bezoekje moeten brengen aan de botanische tuin, die de hele dag geopend is.
Het Wanroijs Gedoe begint op dinsdag 16 juli om 14:00 en de entree bedraagt slechts 2 euro p.p. Kinderen onder de 1 m. 20 hebben gratis entree. Tussen alle bezienswaardigheden en attracties door is er live-muziek van bandjes. Vanaf 20:00 beginnen de touwtrekwedstrijden en daarna zal het nog tot in de late uurtjes doorgaan bij de muziek van de DJ in de tent.

Wil je nog mee doen met de kinder-speelgoedmarkt, het touwtrekken of een andere leuke ‘activiteit’ of heb je een vraag over het Wanroijs Gedoe, mail dan naar info@vohaco.nl of kijk op onze site; www.vohaco.nl. Hier zal over enkele dagen ook een programma-overzicht te vinden zijn, met alle tijden van de shows! Dus houd deze site in de gaten!

Al met al zijn er weer genoeg redenen om je vakantie te annuleren, de vierdaagse dit jaar over te slaan of een dagje vrij te nemen om zo toch aanwezig te kunnen zijn op een supergezellig Wanroijs Gedoe op dinsdag 16 juli in Wanroij! Tot dan!

Stichting VoHaCo
advertentie