Deel dit artikel ‹ Terug

Circus Belly Wien in Mill

Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013


Giraffe, paarden, kamelen en tijgers in Mills Landschapspark

Het is geen alledaags gezicht, een Giraffe die nieuwsgierig vanuit het Landschapspark naar passerende auto’s en passanten kijkt. Tijgers, paarden en kamelen zijn er te zien, hondjes dollen over het gras en links en rechts hoor je nog andere dierengeluiden. Kortom, het Weens Nationaal Circus, Belly Wien is neergestreken in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. Het circus trekt nu al veel bekijks en dat is ook de bedoeling. Want iedereen is nu al welkom om zelf te zien dat de dieren het enorm goed en naar hun zin hebben bij dit circus. Belly Wien is op het ogenblik het grootste circus dat nog door Nederland toert. Hun indrukwekkende reizende dierentuin en een weergaloze show met verrassende internationale topattracties brengt het publiek in een opperbeste stemming.

Voorstellingen:
Donderdag 27 juni om 17.00 uur
Vrijdag 28 juni om 16.15 en 19.00 uur
Zaterdag 29 juni om 15.00 en 19.00 uur
Zondag 30 juni om 14.00 uur

In de adembenemende, mooie, grote tent is niet alleen aandacht besteed aan een prachtige entourage, maar ook aan een wervelende show waar u van de ene in de andere extase wordt gebracht. Geen harde banken, maar zachte kuipstoeltjes en op vrijwel alle plaatsen een goed zicht op de manege. Alleen al de aanblik van het circus geeft al een feestelijk gevoel.

Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in ons circus, want waar zag u van zo dichtbij een levende giraffe, tijgers, exotische dieren en paarden. Kortom: meer dan 50 dieren en niet alleen te bezichtigen, maar ook te bewonderen in hun humane presentatie in de piste.

Een exotentablet (kamelen, lama’s, een watusirund en een schotse Hooglander) En onze mascotte en lieveling: onze giraffe Kenay. Zij presenteert in de piste haar lievelingstruc, namelijk het eten van worteltjes uit de handjes van de kinderen. (Wat is zijn neus zacht, zeggen de kinderen) De Aaaahhs en de Oooooohs zijn dan ook niet van de lucht met deze indrukwekkende verschijning in de piste. Neem een worteltje mee als je buiten de voorstelling komt kijken. Dat vindt Kenay net zo lekker als jullie snoepjes.

Ook hebben wij katten die, tijdens hun optreden, vol tempo en met veel plezier de gekste capriolen uithalen . Als madame Wicky met haar trapeze naar boven gaat en vervolgens langs een touw gevolgd wordt door een van de dieren, kent het applaus geen einde. Als dan daarna het diertje van 9 meter hoogte ook nog naar beneden springt op een door haar partner vast gehouden kussen, volgt er een groot hoera.

Uiteraard ontbreken ook de paarden niet in de voorstellingen. De nieuwe vrijheidsdressuur van onze 2 jarige Friezen, gepresenteerd en gedresseerd door Marlon Zinnecker, is een streling voor het oog. Dit jong talent laat zien dat hij een op en top paardenman is. Drie maanden heeft hij nodig gehad om van deze groep een geheel te maken. Een enorme prestatie.

En dan onze onberekenbare Clown. Wij weten nooit van te voren wat hij nu weer gaat uitspoken. Iedere dag verzint hij weer wat anders. Maar wat hij ook uitspookt, hij weet het publiek tot tranen toe te laten lachen. En wat is er mooier dan een schaterend kind? En wat is er gezonder voor een volwassene om flink in lachen uit te barsten?

De humane tijgerdressuur gepresenteerd door Roman Zinnecker straalt liefde uit voor zijn dieren en vertedert het publiek. Al deze dieren zijn bij ons geboren en wij hopen dat wij deze dieren voor het circus mogen behouden.

Onze jongste telg Aron heeft tussen zijn schooltijd een geweldige jongleursact ingestudeerd met tempo. Dansend op moderne muziek, vliegen de ballen en keuen door de lucht en brengen ze menig jong meisjeshart op hol. Iedere vrije minuut is hij aan het repeteren, want alleen op die manier kan hij de top bereiken.
En dan onze 2 beeldschone jongedames Nadia en Mandy. Gezamenlijk laten zij een ongewone luchtact zien. Terwijl Nadia halsbrekende touren uithaalt aan lange witte linten, werkt Mandy als een ware zeemeermin in een net in de nok van het circus.
En last but not least willen we vooral de deugnieten van ons circus niet vergeten: de hondencarrousel van het duo Victoria. Zij doen van alles, behalve wat ze moeten doen, tot groot vermaak van het publiek en tot wanhoop van de Victoria’s. Maar ja, dieren en kinderen zijn het leukste als ze ondeugend zijn .

Met een wervelende show nemen onze artiesten afscheid van het publiek. Een sprookje om nooit te vergeten.
Voor meer informatie: kijk op onze website www.bellywien.nl

U begrijpt dat wij van alleen een kijkje nemen niet kunnen leven. Wij hebben onze toegangsprijzen betaalbaar gehouden. Bij ondernemingen in Mill, waar onze poster hangt, vindt u vrijkaarten en reductiekaarten voor volwassenen De kinderen moeten wel betalen.
De kassa is dagelijks geopend van 11.00 -12.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling. Houdt u er wel rekening mee dat u bij ons niet kunt pinnen.
advertentie