Deel dit artikel ‹ Terug

All American Day met circusvoorstelling en meer op 30 juni in Mill

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013


Zondag 30 juni staat de USA centraal in het centrum van Mill. Dan wordt er namelijk van 11.00 uur tot 17.00 uur de All American Day gehouden. Deze All American Day is de opvolger van de Fifties- en Sixtiesday die vijf achtereenvolgende jaren in Mill werd georganiseerd. Door deze nieuwe naam zijn nog steeds de jaren 50 en 60 vertegenwoordigd, maar passen ook jongere materialen, voertuigen, motoren en muziek op dit gratis toegankelijke evenement.

Muziek
Tijdens de All American Day zijn er 2 podia met live muziek. Bij café de Winkel aan de Hoogstraat presenteren de Eightball Boppers die middag hun nieuwe CD. Dat doen ze niet alleen, ze hebben ook wat gastoptredens op het programma staan en diverse R&R dansers zullen er demonstraties geven. Bij café Royal aan de Kerkstraat is Blue Monday te horen en staan diverse speciale Amerikaanse motoren tentoongesteld.

Markt en entertainment
Maar ook zijn er in de Kerkstraat en Hoogstraat marktkramen en stands met de meest uiteenlopende handelswaar, variërend van kleding tot platen en van boeken tot motorkleding en accessoires. Daarnaast staat er een historische draaimolen die de hele dag gratis zijn rondjes zal draaien en komt er een USA Fire Truck naar het Millse centrum.

Circus
In het Landschapspark in Mill is vanaf woensdag 26 juni circus Belly Wien te vinden. De hele week zijn er voorstellingen en ook op zondag 30 juni tijdens de All American Day heeft het mooiste circus van Nederland voorstellingen. Het Landschapspark is gelegen aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg en sluit aan bij de All American Day vanuit de Hoogstraat. Zie de website www.bellywien.nl voor tijden en toegangsprijzen.

Downs Upside
De hele maand juni staat er een fototentoonstelling op het kerkplein. Dit om extra de aandacht te vestigen op het leven met een (verstandelijke) beperking. Ook tijdens de All American Day is deze tentoonstelling te zien en zijn er in de theaterzaal van Myllesweerd muzikale voorstellingen. Zo treedt vanaf 14.00 u. de sambaband van Dichterbij op, onder leiding van Frank van Wely. Hierna is er een spectaculair optreden van Marinda Wijnen, die een visuele beperking heeft. Ze studeert aan de Herman Brood Academie en is bekend van duetten met Syb van der Ploeg. Zie voor meer info over dit alles www.ontdekmill.nl

De All American Day is gratis toegankelijk. Meer weten? Zie www.allamericanday-mill.nl
advertentie